1 - atentie mare la 14-29-34.Astea ne spun ceva,un last digit 9.Unul sau mai multi.
2 - la fel,mare atentie la 1-14-24-34.Si astea ne mai spune ceva,ceva pe last digit 1.Aici e un pic riscant.
3 - mai e ceva,insa nu sunt sigur.Mai meditez asupra aspectului.Cert este ca acum se pot ghici usor macar 3.
ai putea sa imi explici (ca la nestiutori) cum ai analizat faptul ca din 14-29-34 o sa rezulte un last digit 9 sau mai multi? multumesc frumos
FLORINESQU
13 Apr, 2011 20:06
id=1033
QUOTE prodcomb:
QUOTE FLORINESQU:
As avea o sugestie pentru administratori.Membri site-ului sa posteze un pronostic pentru tragerea urmatoare,iar cele mai frecvente 10 numere sa fie postate undeva in josul paginii cu pronosticuri. Nu este ceva nou,eu mai particip pe un site unde userii posteaza 10 numere drept pronostic pentru extragerea urmatoare.am avut placuta surpriza prima data cand am intrat sa constat ca erau ghicite 4 din 10 numere.Daca vi se pare interesanta ideea si va pot ajuta intr-un fel va rog sa ma contactati pe mail pentru a va oferii mai multe detalii despre asta.Mult noroc tuturor!!
Idei noi, interesante!
S-a mai repetat placuta surpriza cu cele 4 din 10?
La ei n-a mai fost cazul,in schimb am plesnit eu saptamana trecuta 3 din 10
Asta inseamna la o casa de pariuri in sistem 3/5,4/5 si 5/5 103 lei pe miza de 1 leu
Mie mi-a mers testul 1 1 1 1. M-am logat si cu datele tale si a mers. Apoi am rugat pe cineva sa faca un test de la alt calculator si a mers si asa. Pana ne dam seama de ce nu merge la tine ia numerele din intervalele tale si introdu-le in filtrul Siruri
S-a rezolvat cu Ultimele aparitii.
Genereaza 20 de variante.
Admin
13 Apr, 2011 20:37
id=1035
QUOTE horia:
Care a fost problema?
horia
13 Apr, 2011 21:03
id=1036
QUOTE Admin:
QUOTE horia:
Care a fost problema?
Cred ca am gresit eu la conditii.
adosoniu
14 Apr, 2011 8:29
id=1037 @FLORINESQU
Ne zici numele softului? Pe ce site ai vazut pronosticurile?
Pt a activa contul foloseste linkul care a fost trimis la adresa de email indicata de tine (verifica si folderul Spam).
Ar fi indicat sa faci un folder dedicat in care sa directionezi mailurile de la support@lotoxp.ro si lotoxp@yahoo.com