id=1026 Inca nu l-am probat ,dar sunt foarte curios. Va trebui sa ma familiarizez un pic cu el
FLORINESQU
13 Apr, 2011 17:06
id=1027 Ar trebui sa-mi adun datele si sa le utilizez pe program
Are cumva si sistem de roti??
Admin
13 Apr, 2011 17:10
id=1028
QUOTE FLORINESQU:
Ar trebui sa-mi adun datele si sa le utilizez pe program
Are cumva si sistem de roti??
Inca nu.Poti genera variante simple din multimi de numere date de tine dar fara a se garanta castigul .Pt asta folosesti filtrul <Siruri>
Ms pt sugestia de mai jos, o voi lua in considerare
horia
13 Apr, 2011 17:42
id=1029
QUOTE prodcomb:
Curata "surpriza" !
adosoniu e pe lungimea lor de unda !
Are iar 5 din 25 !
Inseamna ca a inceput sa citeasca miscarile LR .
Citesc pe situri ponturi de genul sa nu alegi mai mult de doua numere consecutive, sansele fiind mici pentru 3 consecutive..
LR scoate si 4 consecutive !
Admin
13 Apr, 2011 19:16
id=1030
QUOTE horia:
Inseamna ca a inceput sa citeasca miscarile LR .
Citesc pe situri ponturi de genul sa nu alegi mai mult de doua numere consecutive, sansele fiind mici pentru 3 consecutive..
LR scoate si 4 consective !
Vezi sansele exacte in statis de la filtrul <Consec>
prodcomb
13 Apr, 2011 19:30
id=1031
QUOTE FLORINESQU:
As avea o sugestie pentru administratori.Membri site-ului sa posteze un pronostic pentru tragerea urmatoare,iar cele mai frecvente 10 numere sa fie postate undeva in josul paginii cu pronosticuri. Nu este ceva nou,eu mai particip pe un site unde userii posteaza 10 numere drept pronostic pentru extragerea urmatoare.am avut placuta surpriza prima data cand am intrat sa constat ca erau ghicite 4 din 10 numere.Daca vi se pare interesanta ideea si va pot ajuta intr-un fel va rog sa ma contactati pe mail pentru a va oferii mai multe detalii despre asta.Mult noroc tuturor!!
Idei noi, interesante!
S-a mai repetat placuta surpriza cu cele 4 din 10?
Pt a activa contul foloseste linkul care a fost trimis la adresa de email indicata de tine (verifica si folderul Spam).
Ar fi indicat sa faci un folder dedicat in care sa directionezi mailurile de la support@lotoxp.ro si lotoxp@yahoo.com