Mie mi-a mers testul 1 1 1 1. M-am logat si cu datele tale si a mers. Apoi am rugat pe cineva sa faca un test de la alt calculator si a mers si asa. Pana ne dam seama de ce nu merge la tine ia numerele din intervalele tale si introdu-le in filtrul Siruri
Am rezolvat prin Siruri.
farmatzel
10 Apr, 2011 2:35
id=1015 am si eu o intrebare...la extragerile loto nu se iau in considerare numerel pare si cele impare?stau si ma gandesc daca nu au ei un tipar..de exemplu se hotarasc ca astazi sa extraga numar par,impar,impar,par,par,impar..
Admin
10 Apr, 2011 12:20
id=1016
QUOTE farmatzel:
am si eu o intrebare...la extragerile loto nu se iau in considerare numerel pare si cele impare?stau si ma gandesc daca nu au ei un tipar..de exemplu se hotarasc ca astazi sa extraga numar par,impar,impar,par,par,impar..
Nu stiu daca au sau nu vreun tipar. Eu unul ma ghidez dupa probabilitati si pun intre 2 si 4 nr pare
prodcomb
10 Apr, 2011 19:45
id=1017 Curata "surpriza" !
adosoniu e pe lungimea lor de unda !
Are iar 5 din 25 !
Admin
10 Apr, 2011 20:03
id=1018
QUOTE prodcomb:
Curata "surpriza" !
Are iar 5 din 25 !
Sa ne zica si noua frecventa :)
horia
11 Apr, 2011 9:16
id=1019
QUOTE Admin:
QUOTE prodcomb:
Curata "surpriza" !
Are iar 5 din 25 !
Sa ne zica si noua frecventa :)
Poate aflam cum au facut cei care au castigat categoria a doua. Oare se repeta castigatorii ?
Pt a activa contul foloseste linkul care a fost trimis la adresa de email indicata de tine (verifica si folderul Spam).
Ar fi indicat sa faci un folder dedicat in care sa directionezi mailurile de la support@lotoxp.ro si lotoxp@yahoo.com