Numbers that have been out (losers) for five games or less account for about half of the winning numbers drawn. Losing numbers that have been out for seven games or less account for about two-thirds of all the winning numbers. Numbers out ten games or less account for about three-quarters of the six winning numbers. This tells us that hot numbers are more likely to hit.
Include at least one long shot in your group of 6.
unquote
Cum sa procedez ?
Foloseste filtrul Aparitii -> Ultima Ap. Aici gasesti numerele ordonate in f de ultima lor aparitie. Setezi intervalele de selectie si min si max de nr care sa apara din acele intervale. Citeste helpul. Daca ai nelamuriri te astept cu intrebari
Am reusit sa setez in Ultima aparitie primele 3 conditii.
1 21 1 3
1 25 1 4
1 32 1 5
Nu stiu cum sa setez ultima conditie, includerea unui numar care nu a aparut de mult.
Multumesc.
Admin
9 Apr, 2011 17:30
id=1003
QUOTE horia:
1 21 1 3
1 25 1 4
1 32 1 5
Nu stiu cum sa setez ultima conditie, includerea unui numar care nu a aparut de mult.
Multumesc.
Nr care nu au aparut de mult sant pe ultimele linii ale tabelului. Alege cate nr vrei in interval si daca vrei fix un nr din ele setezi min=1, max=1
horia
9 Apr, 2011 17:52
id=1004
QUOTE Admin:
QUOTE horia:
1 21 1 3
1 25 1 4
1 32 1 5
Multumesc.
Nr care nu au aparut de mult sant pe ultimele linii ale tabelului. Alege cate nr vrei in interval si daca vrei fix un nr din ele setezi min=1, max=1
Am incercat , cu conditia
33 49 1 1, dar nu functioneaza. Eventual, daca poti rula condtiile puse de mine , poate este o problema la mine.
Multumesc
Admin
9 Apr, 2011 19:14
id=1005
QUOTE horia:
33 49 1 1, dar nu functioneaza. Eventual, daca poti rula condtiile puse de mine , poate este o problema la mine.
Multumesc
La mine a fost problema, cred ca am rezolvat-o. Sa te asiguri ca var generate respecta sirurile tale. Daca gasesti vreo probl sa ma anunti
horia
9 Apr, 2011 19:25
id=1006
QUOTE Admin:
QUOTE horia:
Multumesc
La mine a fost problema, cred ca am rezolvat-o. Sa te asiguri ca var generate respecta sirurile tale. Daca gasesti vreo probl sa ma anunti
Ai rulat cu succes conditiile puse de mine ?
Apare ceva de genul
StatisPerInterval
lim1 lim2
care nu inteleg cum se completeaza.
Admin
9 Apr, 2011 19:30
id=1007
QUOTE horia:
Ai rulat cu succes conditiile puse de mine ?
Apare ceva de genul
StatisPerInterval
lim1 lim2
care nu inteleg cum se completeaza.
Am reusit sa generez cu sirurile tale, dar n-am stat sa verific daca au fost respectate
conditiile. Ce am verif eu a mers.
Statistica nu e gata inca, n-o folosi
Pt a activa contul foloseste linkul care a fost trimis la adresa de email indicata de tine (verifica si folderul Spam).
Ar fi indicat sa faci un folder dedicat in care sa directionezi mailurile de la support@lotoxp.ro si lotoxp@yahoo.com