OK! L-am vazut, dar nu inteleg de ce ai ales numai 2 nre, asa mica incredere ai in el? Dupa ce criterii le-ai ales? si pe celelalte 4 de unde le iei? Ti-ai ales cumva pe 04 si 29? Astea parca sunt ceva mai boldate ca celelalte. Eu il joc tot pe cel de Duminica. Parca imi place si sirul lui prodcomb {16} prin metoda timpilor de asteptare, dar nu stiu daca il joc si pe asta... Parca as vrea sa incerc si la Joker, acum este de {18}. Pentru Joker ai vreo preferinta? La Joker 1/20 suntem complet aerieni :)
29 l-am ales si eu din experienta cand 2-3 oameni cu care discut aleg acelasi numar, nu iasa :( cumva n-am plecat cu selectia de la sirul asta mai mic ci de la cel mare, doar in final am vazut cate am selectat din sirul mic
astea 5 numere sunt favorite pentru joker: 14,04,07,10,11, parca 07 poate fi exclus
rioha
5 Sep, 2019 22:06
id=8676
alind
5 Sep, 2019 17:48
29 l-am ales si eu din experienta cand 2-3 oameni cu care discut aleg acelasi numar, nu iasa :( cumva n-am plecat cu selectia de la sirul asta mai mic ci de la cel mare, doar in final am vazut cate am selectat din sirul mic
astea 5 numere sunt favorite pentru joker: 14,04,07,10,11, parca 07 poate fi exclus
Cum ai ajuns la Joker la aceste grupe de cate 1 nr? Asta-i alta mancare de peste! Ai ajuns pana la grupa 74 si nu le ai pe toate 45, mamma mia! Cele 5 nre care zici ca sunt favorite, +/- 07, cam cat timp crezi ca sunt favorite? In locul lui 07 care ar merge mai bine si in general aceste grupe cam cat timp pot fi valabile?
alind
6 Sep, 2019 12:19
id=8677
rioha
5 Sep, 2019 22:06
Cum ai ajuns la Joker la aceste grupe de cate 1 nr? Asta-i alta mancare de peste! Ai ajuns pana la grupa 74 si nu le ai pe toate 45, mamma mia! Cele 5 nre care zici ca sunt favorite, +/- 07, cam cat timp crezi ca sunt favorite? In locul lui 07 care ar merge mai bine si in general aceste grupe cam cat timp pot fi valabile?
astea sunt grupele pentru numarul joker de la jocul joker cele 5 numere sunt favorite pana iasa unul din ele o sa pun si grupele de la joker pe blog nu vrei sa ne vorbim si pe blog/facebook?
@prodcomb mai tii evidenta la variantele jucate si sa ne zici cat crezi ca mai avem de asteptat pentru marele premiu? multumesc in rest nu mai pui siruri?
prodcomb
6 Sep, 2019 21:11
id=8678
alind
astea sunt grupele pentru numarul joker de la jocul joker cele 5 numere sunt favorite pana iasa unul din ele o sa pun si grupele de la joker pe blog nu vrei sa ne vorbim si pe blog/facebook?
@prodcomb mai tii evidenta la variantele jucate si sa ne zici cat crezi ca mai avem de asteptat pentru marele premiu? multumesc in rest nu mai pui siruri?
Sunt cam prins cu treburi în perioada asta. Revin cu mai mlte după ce mai rezolv din treburi.
rioha
7 Sep, 2019 0:13
id=8679
alind
Alind, Ba da, nu am nimic impotriva sa discutam si pe blog/facebook dar nu stiu cum------
rioha
7 Sep, 2019 0:42
id=8680
rioha
7 Sep, 2019 0:13
Alind, Ba da, nu am nimic impotriva sa discutam si pe blog/facebook dar nu stiu cum------
Vai de capul meu, acum m-am prins! Grupele de cate 1 nr sunt pentru Jokerul de la 1 la 20, da,da,da! Dar in cazul acesta ce cauta nr. 36 la grupa 70? Ar trebui sa fie alt numar acolo, nu?
Pt a activa contul foloseste linkul care a fost trimis la adresa de email indicata de tine (verifica si folderul Spam).
Ar fi indicat sa faci un folder dedicat in care sa directionezi mailurile de la support@lotoxp.ro si lotoxp@yahoo.com