Forum LotoXP
Home   >    Forum   >    Discutii   >    Loto 6/49 <<   <  Page 132 >   >>

evomag.ro%20
fanloto 28 Mar, 2011 8:29
id=906
QUOTE prodcomb:
Frumoasa extragere !
Trei consecutive si doua repetate !
Mai sunt si alte "particularitati" ?

cred ca pana la pasti numai extrageri dástea frumoase o sa avem...
Admin 28 Mar, 2011 16:22
id=907
QUOTE fanloto:

Crezi ca de paste se va castiga cat 1 ?
fanloto 28 Mar, 2011 16:49
id=908
QUOTE Admin:
QUOTE fanloto:

Crezi ca de paste se va castiga cat 1 ?

de pasti sau in cel mai rau caz in saptamana de dupa pasti
mai ca as pune un pariu...:P
mirel 28 Mar, 2011 19:03
id=909
Predictiile facute pentru extragerea de duminica pe acest forum au dat gres : 26 si 44 nu au dat divort dupa inca 4 extrageri cum credea Adosoniu , grupa celor 14 ([4]{36}) se incapataneaza sa dea vreun numar asa cum miza Prodcomb , iar dupa 4 nr consecutive intr o extragere au venit alte 3 , asa cum nu se astepta Horia . La loto singura regula este ca nu e nici o regula ! Totul este aleator , de castigat au castigat tocmai cei care nu s au luat dupa reguli , ei fiind cei care acum isi numara banii . A crescut minipotul la cat 4 ceeace ma face sa ma gandesc serios la reintoarcerea la joc .( nu am mai jucat , cred , de la Revelion 2010 !) Tentatiile sunt mari : a venit fibra si la noi in oras , filmele Hd , au aparut , la fel televizoarele corespunzatoare , plasmele , iar salariile sunt din ce in ce mai mici .In plus toti vecinii in toamna trecuta s au hotarat brusc sa si puna centrale de apartament ...
prodcomb 28 Mar, 2011 20:40
id=910
mirel
Ai dreptate in toate afirmatiile tale !
Sa intelegem ca "vrei sa pui umarul" ?
Dar trebuie sa stii ca si aleatorul are regulile lui !
horia 29 Mar, 2011 7:51
id=911
QUOTE mirel:
Predictiile facute pentru extragerea de duminica pe acest forum au dat gres : 26 si 44 nu au dat divort dupa inca 4 extrageri cum credea Adosoniu , grupa celor 14 ([4]{36}) se incapataneaza sa dea vreun numar asa cum miza Prodcomb , iar dupa 4 nr consecutive intr o extragere au venit alte 3 , asa cum nu se astepta Horia . La loto singura regula este ca nu e nici o regula ! Totul este aleator , de castigat au castigat tocmai cei care nu s au luat dupa reguli , ei fiind cei care acum isi numara banii . A crescut minipotul la cat 4 ceeace ma face sa ma gandesc serios la reintoarcerea la joc .( nu am mai jucat , cred , de la Revelion 2010 !) Tentatiile sunt mari : a venit fibra si la noi in oras , filmele Hd , au aparut , la fel televizoarele corespunzatoare , plasmele , iar salariile sunt din ce in ce mai mici .In plus toti vecinii in toamna trecuta s au hotarat brusc sa si puna centrale de apartament ...

Mirel,

ai dreptate.am prins pe un bilet 3 numere pe altul 4 numere.
03,05,21,25,27,37 si 05,15,27,29,33,34.am fost tentat sa pun pe 04,insa statisticile m-au "convins" sa nu-l joc.

<<   <  Page 132 >   >>

Flanco.ro

extractdeplante.ro

Loading