Forum LotoXP
Home   >    Forum   >    Discutii   >    Loto 6/49 <<   <  Page 125 >   >>

stradait.ro
TheSithLord 14 Mar, 2011 19:31
id=864
Intotdeauna sa ai din ultimele 4 extrageri de la 1 la 4 numere.De obicei ies 1 sau 2,mai rar 3 sau 4(ma refer dintr-o varianta) dar si asa,pe sarite din cele 4,frecvent ies 1 2 sau 3 numere.

Filtrele par-impar - ar fi utile daca ai sti ca ies atratea pare si atatea impare.De fapt,poti urmari astfel treaba:

verifici in istoria recenta ce a iesit dupa ,sa zicem,4 pare si 2 impare.Sa zicem ca ultimele 3 dati ai avut 3-3,mergi si acum pe 3-3.Intelegi tu,Expert lotto te poate ajuta cu chestia asta.

Eu raman la tipare,vreau sa dezvolt mai mult tehnica asta,dintre toate mi se pare cea mai apropiata de reusita.

eu am jucat cu 24-47,cand a fost 23-48.Ma gandeam sa repet 48 si 20,erau in grafic,la fel si 39,daca mergeam pe tiparul 32-40.Aveam 1-2 posibilitati din 4 posibile(1 5 21 25) eu am mizat pe 5,deh,din cauza lui 9 si 19 anterior,mai ales 12 - astea sunt cam legate,daca veti vedea in extragerile recente,5 si 15 apar mereu langa 9 19,asa ca nu m-ar mira in extragerile urmatoare sa apara ambele.

Niciun numar nu m-a surprins.Insa...n-am mai castigat de o vreme nimic si tre sa recuperez.
Admin 14 Mar, 2011 19:56
id=865
QUOTE TheSithLord:
Filtrele par-impar - ar fi utile daca ai sti ca ies atratea pare si atatea impare.De fapt,poti urmari astfel treaba:
verifici in istoria recenta ce a iesit dupa ,sa zicem,4 pare si 2 impare.Sa zicem ca ultimele 3 dati ai avut 3-3,mergi si acum pe 3-3.Intelegi tu,Expert lotto te poate ajuta cu chestia asta.

Istoria nr pare-impare o gasesti si in programul de pe site la statistica filtrului Pare
prodcomb 14 Mar, 2011 20:48
id=866
Cateva date de utilitate practica deosebita !

Probabilitatile de repetare a numerelor dintr-o extragere in urmatoarea sunt:
nici un numar - 43,596%
un numar - 41,302%
doua numere - 13,238%
trei numere - 1,765%
patru numere - 0,097%
cinci numere - 0,002%
Aceleasi probabilitati sunt si intre oricare doua extrageri !

In ce priveste numere castigatoare din extragerile anterioare avem:
3 numere castigatoare sunt din ultimele 5 sau 6 extrageri
4 numere castigatoare sunt din ultimele 8 sau 9 extrageri
5 numere castigatoare sunt din ultimele 13 sau 14 extrageri.
Acestea sunt valori medii teoretice !
TheSithLord 15 Mar, 2011 16:47
id=867
Iar eu confirm ceea ce spune Prodcomb mai sus.De regula,cele 5 le gasiti in ultimele 17-20 de extrageri,sunt cazuri in care le gasiti toate 6 si in ultimele 5-6 extrageri,insa mai rar.

Ca o siguranta,mereu,asa cum am spus mai sus,sa aveti cel putin un numar din ultimele 4 extrageri si aici fac o paranteza - ori 1-3,sau 2-4 sau 3-4,sau 1-2.Acestea sunt combinatii de variante(varianta 1 este cea mai recenta,varianta 4 este,ei bine,a 4-a).La aceste combinatii,se mai adauga,de pilda,daca am avut de pe a 2-a,mai vine inca un numar sau 2 de pe a 5-a,la 3 si 4 mi se pare ca de pe a 8-a si a 7-a.Dar aceste combinatii sunt mai dificile,si nu numai ca trebuie sa ghicesti varianta,dar si numarul/numerele.
prodcomb 15 Mar, 2011 17:44
id=868
TheSithLord, ai un simt practic deosebit !
Admin, poti folosi datele astea pentru filtrare !
In acest sens fac urmatoarele precizari:
- pentru 1 numar maximul este cuprins intre 1 si 2 extrageri si nu exista plaja de valori
- pentru 2 numere maximul este cuprins intre 3 si 4 extrageri si nu exista plaja de valori
- pentru 3 numere maximul este cuprins intre 5 si 6 extrageri si nu exista plaja de valori
- pentru 4 numere maximul este cuprins intre 8 si 9 extrageri, iar plaja de valori este de la 7 la 10 extrageri
- pentru 5 numere maximul este cuprins intre 13 si 14 extrageri, iar plaja de valori este de la 11 la 19 extrageri
- pentru 6 numere plaja incepe de la 20 extrageri in sus; maximul este mult mai departe, dar este foarte aplatisat (o sa incerc totusi sa-l aflu, ca valoare teoretica !).

Admin 15 Mar, 2011 19:04
id=869
Am abordat si eu problema asta in filtrul Aparitii->Ultima aparitie (in curand o sa fie gata si statistica), dar un pic altfel.
Voi va raportati la ultimele x extrageri pe cand eu ma raportez la ultimele x numere extrase. In abordarea mea se poate calcula exact probab de a iesi k nr din ultimele x nr extrase, pe cand in abordarea ultimelor x extrageri tre sa se contorizeze numerele din acele extrageri pt ca variaza. De ex in ulimele 2 extrageri pot fi 12 nr dar si mai putine.
Daca va este mai comod sa va raportati la nr de extrageri pot face filtru dedicat
<<   <  Page 125 >   >>

Loading