id=792 Merci @Admin pentru impartasirea suspiciunilor, nu sunt un jucator inrait la loto am pus doar de cateva ori, in primul bilet am cautat sa pun numerlele care au fost extrase de cele mai multe ori, in ideea ca suflanta lor le arunca cam tot pe alea ,dar se pare ca nu e asa au iesit si numere care au foat extrase doar de cateva ori. Dar acum mi-a pierit tot cheful de-a mai juca dupa ce am gasit cateva informatii declarate de cei de la loto acum catva ani in urma, legate de suflanta lor, ca au 2 serii de bile, probabil acum au mai multe si fiecare bila are un cod de identificare numit ARS, ca suflanta lor este conectata la un calculator si controlata de un soft in care este specificat setul bilelor care este folosit pentru extragere, bila trebuie sa treaca prin niste inele pentru a fi identificata si nu trec decat bilele care au setul specificat in soft.
@fanloto, extrageri cu copii legati la ochi in Romania n-o sa vedem, pentru ca ei deja folosesc acest sistem au legat deja o tara intreaga la ochi. Parerea mea ar fi sa nu mai joace nimeni pana vor folosi o alta metoda de extragere, fara bile ARS, fara calculator si fara soft.
prodcomb
26 Feb, 2011 8:32
id=793 Nu ne putem intoarce in "epoca de piatra", fara calculator si fara soft!
Indiferent de modul de realizare al extragerii tot vor fi suspiciuni.
Parerea mea: nu se cunosc legile matematice ale evolutiei multimilor de numere, nu se cunosc statistica si probabilitatile.
Daca extragerile ar fi "controlate", testele de aleatoriu nu ar putea pune in evidenta lucrul acesta? Numarul de extrageri de pana acum este arhisuficient pentru lucrul acesta.
Admin
26 Feb, 2011 14:02
id=794
QUOTE prodcomb:
Nu ne putem intoarce in "epoca de piatra", fara calculator si fara soft!
Indiferent de modul de realizare al extragerii tot vor fi suspiciuni.
Parerea mea: nu se cunosc legile matematice ale evolutiei multimilor de numere, nu se cunosc statistica si probabilitatile.
Daca extragerile ar fi "controlate", testele de aleatoriu nu ar putea pune in evidenta lucrul acesta? Numarul de extrageri de pana acum este arhisuficient pentru lucrul acesta.
Eu vreau sa elimin orice posibilitate de fraudare fara sa astept dovezi concrete cum ca intradevar se fraudeaza. Daca masina aia poate sa recunoasca bilele chiar in timpul extragerii si tot masina actioneaza trapa prin care trec bilele extrase at eu cred ca avem o problema majora pt ca inseamna ca masina poate decide ce bile se extrag!
prodcomb
26 Feb, 2011 15:16
id=795
QUOTE Admin:
Eu vreau sa elimin orice posibilitate de fraudare fara sa astept dovezi concrete cum ca intradevar se fraudeaza. Daca masina aia poate sa recunoasca bilele chiar in timpul extragerii si tot masina actioneaza trapa prin care trec bilele extrase at eu cred ca avem o problema majora pt ca inseamna ca masina poate decide ce bile se extrag!
Ce putem face in continuare?
Admin
26 Feb, 2011 16:52
id=796
QUOTE prodcomb:
Ce putem face in continuare?
Tre sa militam pt schimbarea metodei de extragere. Probl e ca santem putini. Pe site sant inregistrati putin peste 300 de useri dar doar voi cativa santeti activi pe forum. Eu o sa intru in dialog cu loteria cand o sa am sustinere semnificativa din partea membrilor forumului si o sa pot vb in numele unei comunitati, nu doar in nume personal.
fanloto
26 Feb, 2011 19:12
id=797 lumea e hipnotizata de titluri din presa, gen "report de 6 milioane euro la loto" si nu se mai gandeste la altceva...
Pt a activa contul foloseste linkul care a fost trimis la adresa de email indicata de tine (verifica si folderul Spam).
Ar fi indicat sa faci un folder dedicat in care sa directionezi mailurile de la support@lotoxp.ro si lotoxp@yahoo.com